Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bare hjælp

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej.
Jeg syntes også først at man skal bruge make up når man bliver 11-12 år. Du kan prøve at snakke med dine forældre om det, og så kan du jo bare gå med basic ting som mascara, concealer, foundation og måske noget blush, Så kan dig og dine forældre gå på kompromis. Og så kan du også sige til dem at du nu begynder at komme i den alder hvor at det er normalt at gå med basic make up. Jeg står i den samme situation og det er der også mange andre der gør, så du er ikke alene.
Kh T

  • T, Pige, 11 år

Piger på sådan en ung alder har overhovedet intet behov for makeup, det kan ødelægge huden da der er absolut intet at ‘conceal’.
Jeg startede med at gå i kun mascara da jeg var 15.
Medierne ødelægger det hele.

  • Anonym, Pige, 18 år

Hej det den 18 årig over mig siger er rigtigt men stadig forkert jeg blandt andet bruger ikke makeup kun når min hud virkelig irriterer for hvis man har ur heder i huden og gerne vil dække så er det helt fint at bruge makeup men hvis man har en helt fin hud og bare gøre det fordi alle andre gør det så er der ingen grund til det hvis du har det på den første måde altså at fordi du har brug for at dække noget så forklar det til dine forældre❤️ håber det hjalp❤️

  • A, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat