Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

kropsdysmorfi

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 12
Jeg forstår dig fuldt ud jeg hader også nogle dele af min krop, nogle gange kigger jeg bare på det sted jeg hader og tænker “hvordan vil nogen nogensinde se noget i mig” og tro mig det gør de fleste (selv de smukkeste og måske er du en af dem) anyways det var hverken mig eller andre jeg skulle snakke om det var DIG! Sorry
Her kommer mit råd
Opvej din handling du kan evt skrive en liste ned med – og + om hvad der er godt og skidt ved det
Fx
GODT
1.hvis jeg glemmer mit håndklæde til idræt så jeg ikke kan dække mig til når jeg går ud i badet, kan jeg nemmere låne deres for de kender til mine følelser.
2.hvis de kan se til måske en venne aften at jeg ser ulykkeligt på mine ben ved hvad det drejer sig om og så ved de hvad de kan gøre for at hjælpe (jeg har fortalt hvad hjælper)
3. De mig jo nok flere komplimenter fordi de ved hvordan jeg har det -hvem kan ikke lide komplimenter-
SKIDT
1. Måske forstår de det ikke og så bliver jeg lidt trist
2. Jeg kan blive extra bange for de sladre

Det handler enlig faktisk mest om hvad du er tryk ved, du skal ikke gøre noget du ikke har lyst til og bestemt ikke noget der kan forværre din angst, gør hvad din mave fornemmelse fortæller dig, du kunne måske bare sige det til en enkel ven (den du er mest tryk ved) og se hvordan det føltes hvis det er godt, NICE!, skidt, SÅ VED DU DET!.
Håber jeg kan hjælpe

  • Pige på 14, Pige, 14 år

Hej pige på 12 jeg ved at der er mange i verden der føler sig grimme eller hader deres krop. Jeg lover dig at du ikke er grim. Jeg synes måske du skal snakke med dine forældre om det. Men det er en god ide at sige det til nogle venner. Start nok med at sige det til en og s kan du jo se.
Hvis man siger det til en ven så har man altid nogen til at støtte en igennem de svære tider.

Ellers er jeg ret enige med de andre altså 14 årig pige
Se hvordan de går

Håber jeg kan hjælpe

  • Pige, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat