Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

røde knopper på penis

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det hedder “blowjob” når en pige sutter på en drengs pik. Som du selv skriver er pikhodet meget følsomt og der kan godt komme lidt irritation ved blowjob. specielt hvis pigen er lidt uerfaren og klemmer læberne lidt for fast om pikhodet eller måske ovenikøbet kommer til at sætte tænderne i. Det har jeg selv prøvet og det gør virkelig nas og mit pikhoved blev ret rødt bagefter. Jeg synes du lige skal se tiden an og se om det ikke går væk. Du behøver ikke sige noget til dine forældre, man må godt ha lidt hemmeligheder for sig selv. Hvis der blir ved at være røde knopper kan du bae sige til din mor at du har lidt problemer dernede og måske dine underbukser skaver eller noget. Så kan hun afgøre om du måske lige skal forbi lægen. Held og lykke med det hele og tillykke med kærsten.

  • E, Dreng, 16 år

Hvis det ikke går over efter et par dage bliver du nok nødt til at komme til lægen. Enten kan du selv ringe til din læge (tlf nummeret står på dit sygesikringsbevis (det gule kort) og sige at du gerne vil have en tid til lægen eller også kan du sige til en af dine forældre at du har brug for en lægetid og at det er privat.

  • Anonym

Det kan sagtens bare være irretatoin. Prøv at give det LIDT tid. Men hvis det ikke bliver bedre, vil jeg nok anbefale du forklare dine forældre hvad der er sket og tager til lægen. Jeg ved godt det kan være akavet, men jeg tror de vil tage det seriøst. Forældre er der for at du kan stole på dem. Prøv at give det et par dage. men ikke gå for længe med det. Held og lykke med det.

  • Dreng, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om Sygdom i familien

Har du en mor eller far, der er alvorligt syg? At leve med sygdom i familien, kan være rigtig hårdt og man kan få mange bekymringer for fremtiden. Det er rigtig vigtigt, at man ikke går alene med sin frygt, men at man får talt med nogen om den.

Sygdom i familien kan både være fysisk og psykisk. Lige meget hvad, kan det gøre hverdagen svær. Fx kan det være at din mor eller far, ikke kan de samme ting længere og måske sygdommen sætter tanker i gang hos dig som: Bliver min mor rask igen? Hvordan fortæller jeg mine venner om min fars sygdom? Hvem kan jeg tale med mine tanker om?

Her på siden kan du få gode råd, du kan læse andre børns breve og BørneTelefonens svar, få hjælp til at bygge et brev eller prøve følelses-guiden.

Guide

Svære følelser: hvad kan hjælpe?

Hør andre børns Historier

På ‘Når mor eller far bliver syg’ kan du høre om andre børns historier. Du kan også fortælle din egen historie eller høre mere om de følelser, man kan have, når en i familien er alvorligt syg.

Når mor eller far bliver syg, kan det være svært at være barn i en familie. Læs hvordan andre børn har klaret livet i en familie med sygdom.

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat