Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kærestesorg

Jeg er en dreng på 14

og har haft kærestesorg

jeg oplever humør svingender

og konstant tænkning på hende

og kan ikke droppe hende

det er 6 måneder siden

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hej dreng jeg føler virkelig med dig jeg havde kærestesorger i november 2021 og de tog mig et helt år at komme over mit bedste råd er græd ud det har hjulpet mig helt vildt at give mig selv lov til at græde så hvis du har brug for at græde synes jeg du skal gøre det og bare gå igennem kærestesorgen i stedet for at gå udenom den det kan være svært men hvis du udskyder den bliver det kun værre ved ikke om det var det du havde brug fir råd til men det er det jeg kan give dig

  • Pigen, Pige, 20 år

Hej dreng på 14
Efter som lige jeg har slået op, føler jeg med dig! Men i stedet for at ligge og havde kærestesorg kunne du måske tager ud med dine venner eller måske finde en ny? Tror det vil hjælpe er selv blevet mere gladere af at få støtte af mine venner

🌟🌟🌟

  • Pige på 15, Pige, 15 år

Tag det stille og roligt, og lad sorgen fylde som den fylder. Jeg har også prøvet det, og det gør så forbandet ondt, og jeg er ikke engang kommet mig over det endnu. Jeg føler med dig.

  • god dag, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Flere gode råd om Sorgen ved at miste

Hvis du oplever dødsfald i familien eller hvis du har mistet en, du holder af, kan det påvirke dig på forskellige måder. Det kan være du bliver rigtig ked af det eller vred? Det kan også være du bliver bange eller føler dig ensom? Man kan også føle lettelse, hvis ens far eller mor har være alvorlig syg i lang tid.

Hvis din mor eller far dør, kan du måske have tanker som: Hvad skal der nu ske med min familie? Hvordan lever jeg med sorgen? Hvordan får jeg hjælp? Hvordan kommer jeg i en sorggruppe for unge? Hvem kan jeg tale med om sorgen?

Du skal vide at alle følelserne og tankerne er okay. Det er rigtig vigtigt, ikke at gå alene med sine tanker og følelser.

Her på siden kan du finde gode råd, læse andre børns breve eller læse om forskellige følelser og hvad der kan hjælpe dig.

Sorg Andre der kan hjælpe dig

Sorglinjen og andre sorgtilbud

Tilbud til dig, der har mistet eller lever med en syg forælder eller søskende
Læs mere

Sorggrupper

Her kan du finde en gratis sorggruppe tæt på dig
Læs mere

Når far og mor bliver syg

Hjemmeside til dig, der lever med en alvorlig syg forælder eller har mistet en
Læs mere
Guide

Svære følelser: hvad kan hjælpe?

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat