Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er ik en loverboy mere…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Drop med at have noget med 7 piger!! Ha en pige og ellers vent. Du er 14 du har et langt liv foran dig. Jeg er 16 og aldrig prøvet noget. Bare vent for kærlighed finder vej til sidst

  • Hej, Dreng, 16 år

Hej dreng
Det er helt normalt at det kan tage lang tid at komme sig over et break up og der er kun gået en måned så det er på ingen måde mærkeligt at du ikke er kommet dug over hende og når man ikke er kommet sig over sin eks kan det være svært at blive forelsket i en ny pige men det skal nok komme når du finder den helt rigtig du skal give dig tid til at komme dig over din gamle kæreste og når den rigtig piger er der og du er over hende kan du mærke det der er intet galt med dig

  • H, Pige, 20 år

Jeg tror du ville have godt af en pause. Når man går ud af et forhold og er fyldt med sorg, har man brug for at hele. Det gør det bare værre, hvis du springer direkte over til en ny pige (jominndre du selvfølgelig er helt vildt forelsket, men det lyder det ikke til, du er) Sorg har brug for tid og ro til at hele, husk at minde dig selv om, at det nok skal gå, og giv det så meget tid, som det nu har brug for.

  • Anonym

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Flere gode råd om Sorgen ved at miste

Hvis du oplever dødsfald i familien eller hvis du har mistet en, du holder af, kan det påvirke dig på forskellige måder. Det kan være du bliver rigtig ked af det eller vred? Det kan også være du bliver bange eller føler dig ensom? Man kan også føle lettelse, hvis ens far eller mor har være alvorlig syg i lang tid.

Hvis din mor eller far dør, kan du måske have tanker som: Hvad skal der nu ske med min familie? Hvordan lever jeg med sorgen? Hvordan får jeg hjælp? Hvordan kommer jeg i en sorggruppe for unge? Hvem kan jeg tale med om sorgen?

Du skal vide at alle følelserne og tankerne er okay. Det er rigtig vigtigt, ikke at gå alene med sine tanker og følelser.

Her på siden kan du finde gode råd, læse andre børns breve eller læse om forskellige følelser og hvad der kan hjælpe dig.

Sorg Andre der kan hjælpe dig

Sorglinjen og andre sorgtilbud

Tilbud til dig, der har mistet eller lever med en syg forælder eller søskende
Læs mere

Sorggrupper

Her kan du finde en gratis sorggruppe tæt på dig
Læs mere

Når far og mor bliver syg

Hjemmeside til dig, der lever med en alvorlig syg forælder eller har mistet en
Læs mere
Guide

Svære følelser: hvad kan hjælpe?

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat