Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er det mærkeligt?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

det helt normalt men prøv at tal med nogle venner om det og prøv at find en ny dreng der gør dig glad det kan være svært men du skal nok finde en og det er heller ikke forevigt at du savner ham

  • Anonym, 15 år

Det er helt normalt! Men jeg kan sagtens forstå, at det er hårdt lige nu. For mig gik det først rigtigt over efter 4 måneder. Der havde jeg fået en ny hobby, som jeg brugte al min tid på. Måske prøv at brug din tid på noget, du godt kan lide at lave. Jeg vil også anbefale at høre podcasten 112 for knuste hjerter, så føler man sig ikke alene med hjertesorg. Og så opdager man at voksne også har det på samme måde.

  • Anonym, Pige, 19 år

Det er overhovedet ikke mærkeligt. Hey jeg er lige kommet over min eks. Det tog mig 5 måneder og jeg er stolt over at jeg allerede er ovre ham. Og jeg så ham aldrig efter vi slog op. så det er helt normalt. Men det tager den tid det tager. Du må prøve at være sammen med nogle venner der også kan give dig noget glæde eller prøve og gøre noget godt for dig selv. Men det er okay at man ikke er ovre ens eks kæreste<3

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Flere gode råd om Sorgen ved at miste

Hvis du oplever dødsfald i familien eller hvis du har mistet en, du holder af, kan det påvirke dig på forskellige måder. Det kan være du bliver rigtig ked af det eller vred? Det kan også være du bliver bange eller føler dig ensom? Man kan også føle lettelse, hvis ens far eller mor har være alvorlig syg i lang tid.

Hvis din mor eller far dør, kan du måske have tanker som: Hvad skal der nu ske med min familie? Hvordan lever jeg med sorgen? Hvordan får jeg hjælp? Hvordan kommer jeg i en sorggruppe for unge? Hvem kan jeg tale med om sorgen?

Du skal vide at alle følelserne og tankerne er okay. Det er rigtig vigtigt, ikke at gå alene med sine tanker og følelser.

Her på siden kan du finde gode råd, læse andre børns breve eller læse om forskellige følelser og hvad der kan hjælpe dig.

Sorg Andre der kan hjælpe dig

Sorglinjen og andre sorgtilbud

Tilbud til dig, der har mistet eller lever med en syg forælder eller søskende
Læs mere

Sorggrupper

Her kan du finde en gratis sorggruppe tæt på dig
Læs mere

Når far og mor bliver syg

Hjemmeside til dig, der lever med en alvorlig syg forælder eller har mistet en
Læs mere
Guide

Svære følelser: hvad kan hjælpe?

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat