Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skoleskift 8./9.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej!

Jeg føler med dig 100%! Jeg var igennem det præcis samme, for lidt tid siden 🙂

Lærerskift generalt er bare ik det fedeste, især ikke i 8/9 klasse, når man nærmer sig slutningen af folkeskolen.. 🙁 det kan vi nok begge blive enige om. Men Angående dit “issue” med hvorvidt du vil skifte skole eller ej kunne det måske være en god ide at lave en slags For & Imod liste, med argumenter for og imod et skoleskift. Så kan du jo til sidst sammenligne, og se hvad der vejer tungest?
Der kunne fx stå:

For: Ingen relation til mine lærerer
Imod: Gode venner som vil have jeg bliver.

??
Og så lige en ting mere!
Nu kender jeg dig jo ikke personligt, men angående Eksamener, så tænker jeg nok at det skal gå uanset om du skifter skole eller ej.
Det skal ihverfald ikke holde dig tilbage fra at skifte skole hvis det er det du gerne vil!

Jeg håber at min yderst kloge ord kunne bruges til noget ;),
jeg ønsker dig det bedste fremover, og håber på at du finder ud af det c:

Vh. Mig

  • Mig, Pige, 14 år

Hej pige 14 år

Jeg tænker det er en mindre god idé, at skifteskole. Hvis du har nogen gode venner og kender skolen, så skal det nok gå, og hvis du skifter har du ingen relation til nogen eller noget. Jeg har skiftet rigtig mange skoler og vi får også nye lære nu 8/9 men det er rart at kende eleverne og lærerne er ikke nødvendighvis bedre på en anden skole.

Håber det løser sig

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat