Brev

Skifte skole

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej søde du….
Jeg forstår dig godt…. Det er et svært valg du skal træffe. Nu har jeg det selv utilpas …. På skolen men nu skal det ikke handle om mig på nogen måde. Jeg synes virkeligt du skal snakke med en voksen…. Det behøver ikke være dine forældre…. Det kan også være nogle andre…. Du kunne skrive herind til de søde og dygtige rådgivere. Det har jeg prøvet og de er rigtig gode til at lytte og gode til at give råd osv … støtte og bare gode at snakke med. Heller Lykke søde <3

  • Pigen, Pige, 14 år

Hej

Jeg har selv skiftet skole, jeg er og var en stille type, men skal ind under huden på. Jeg syntes 100% at du skal skifte skole, hvis du ikke føler dig tilpas er det rart at skifte skole.

Som den nye pige, er der i starten vildt mage der gerne vil snakke med dig, det kan godt virke lidt overvældene, men det gør altså at hvis du bare prøver at deltage i den samtale de starter, så vil der højt sandsynligt være nogle du vil blive gode venner med

Håber mit råd kunne hjælpe😘

  • Anonym pige, Pige, 13 år

Hey søde.

Jeg håber du har det godt, det er helt fint at føle sig utilpas. Hvis det var mig havde jeg helt sikkert flyttede skole. Der er større chance for at få venner/veninder på den nye skole, end at pludselig føle dig tilpads på din nuværende skole.

Im rooting for you. Your beautifu,l dont ever forget that.

Knus fra mig

  • 💞, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat