Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kommer jeg til at savne dem???

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey, kan virkelig godt forstå dit dilemma og hvis jeg var dig ville jeg følge min mavefornemmelse. Har haft det på samme måde men det dit valg, så gør hvad du føler for<3

  • Mille, Pige, 14 år

Det er noget mange går igennem. Det vil selvfølgelig blive anderledes. Men ikke nødvendigvis dårligt. Bare sig til dem du gerne vil prøve noget nyt. og hvis det virkelig går dig på, kan du altid snakke med din lærer om det. Snak evt. ogs med dine forældre om det hvis du ik har det allerede. Det klart at de vil savne dig og det er bestemt ikke en dårlig ting. de betyder at de holder af dig. Nogle folk viser det på en anden måde. Måske har du en bedste ven du kan snakke med det om fra klassen? Jeg har ikke personligt prøvet din situation. men kan godt forstille mig det er noget man kan tænke på.

  • Dreng, Dreng, 15 år

Hejjj forstår godt dit dillema jeg har været der før
Jeg fulgte min mavefornemmelse og valgte ikke at gære det fordi ting ville ALTID blive bedere og det blev det også for mig så HUSK at følge din mavefornemmelse<33
Mvh A

  • A, Pige, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat