Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er der noget galt med mig?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 13

Din situation lyder da bestemt ikke rar. Sådan noget som skoleskift kan være noget af en stor mundfuld, hvor imod for andre kan det være mega dejligt.

Jeg tænker godt at det kan være gamle vaner fra din tidligere skole, som dine forældre også siger. Og sådan noget som vaner, det tager lang tid at ændre på dem.

Men hvis du har lidt en mistanke om at du måske har angst eller stress, så synes jeg du skal overvejde at få kontakt til en voksne udefra, som er profesionelle i sådan nogle sager som angst, stress og skilsmisse fx. Fordi en voksen som arbejder med de her ting kan også vejlede dig videre så bedst som muligt.

Hilsen pigen på 14.

  • Pigen på 14 år, Pige, 14 år

Hej pige 13 år
Jeg ved godt at det ikke lyder så rart men vær stærk. Jeg ved godt det kan være rigtig hårdt har også selv været der.
Jeg ville sige at du burde prøve at tale med en psykolog, det kan virkelig hjælpe.
Nogle gange kan det også hjælpe at tale med en ven om det.
Tilsidst ville jeg bare sig hel og Lykke.
Og at du er mega sej at du tør sige det højt.
Vh dreng 13

  • Hjælperen, Dreng, 13 år

Hej pige!
Du skulle tage at spørge en læge, eller psykolog (evt. Skolepsykologen) om det du har spurgt dine forældre om!😎
Du skiver at du er bange for at have angst eller stres! Så skal du ikke være bange! (Jeg ved jo selfølgelig ikke præcist hvad du mener)! Jeg har selv haft angst! Og det kan godt være at det er hårdt! Jeg lænede med det i over et år! Men nu har jeg det rigtig godt!🤗

Held og lykke!💪💪💪

  • :D, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat