Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Råbt af i skolen

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg kender det 100% jeg har prøvet lidt af det samme, jeg havde nogen veninder som udnyttede mig og de ændrede sig og var søde da de ikke var sammen men blev ikke særlige søde da de var sammen. Din veninde udnytter dig og det har du ikke fortjent, du skal have en veninde der støtter dig, ikke råber af dig og vil stå ved din side lige meget hvad. Du skal ikke finde dig i det hun gør, du kunne måske prøve og sige at du ikke synes det er rart eller sige fra og jeg forstår godt det kan være svært.🥺
Jeg håber du finder noget bedre!
God dag😉

  • A, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat