Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

En NPC i min klasse…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej min ven, det var da træls
Det super dumt at arbejde sammen med nogle der ikke gider, men det er deres problem og ikke dit! Så længe du prøver at hjælpe er det det vigtigste men du må gerne sige der højt, vent til frikvarteret sig til din lærer du vil snakke og fortæl dem du syntes det er bliver for meget arbejde at være sammen med nogle der ikke gider og du syntes det går ud over din ejen skole gang for du vil jo også gerne udvikle dig (så kan de ikke stå imod) men husk også at sige du bare gerne vil i en anden gruppe i stedet for at forslå alene arbejde. (Tro mig en flittig elev er svær at afvise)

  • Pige på 14, Pige, 14 år

Forstår dit problem. Havde det selv og efter samråd med mine forældre skiftede jeg til en privatskole. Her er der meget mere drive over både elever og lærere og der bliver set op til de flittige og dygtige og næsten alle gør en god indsats. I folkeskolen var det lidt modsat hvor der blev set ned på en hvis man gerne ville gøre sit skolearbejde godt. Måske var et skoleskifte en mulighed for dig? Ellers synes jeg du skal være åben over for læreren, fortælle at du ikke gider være med de dovne og enten vil være sammen med andre ligesindede eller også lave tingene selv.

  • Den anonyme, Pige, 15 år

Det her vil nok ikke hjælpe mega meget, men vil bare fortælle at jeg kan reletere 10000% til dit brev! Du er bestemt ikke alene!!

  • Bare mig, Nonbinær, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat