Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

onanere sammen?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Altså hvis det er det I vil så bare gør det. Men synes ikke din veninde skal presse dig til noget du ikke vil.

Jeg ville ikke synes det var så sjovt at lave noget seksuelt sammen med mine veninder. Mig og mine veninder og min papbror ser nogle gange porno sammen. Men det onanere vi ikke til, det er mere bare fordi det er sjovt at se andre bolle.

  • Luna, Pige, 14 år

Det er i lat fald vigtigt at i får det snakket godt igemmen på forhånd. Jeg har prøvet med to veninder og det gjorde virkelig en forskel om vi havde fået talt om det først. Første gang var mig og en veninde kommet til at se noget frækt på computeren. Vi var så blevet tændte og var bare gået igang men det blev vildt akavet og var mest af alt bare pinligt. Vi gjorde det aldrig sammen igen. Men så med en anden veninde havde vi snakket en del om det på forhånd og vi fik snakket alt godt igemmen da vi så blev enige om at prøve. Hvordan det skulle forgå. Om vi skulle se noget imens. Om vi skulle snakke sammen undervejs. Hvor meget tøj vi skulle ha af. Hvor tæt vi skulle sidde. Hvad vi skulle gøre når vi kom. Om vi kun skulle én gang. Om vi kunne være der for hinanden på nogen måde. alt sådan noget. Og så gik det virkelig godt og vi har gjort det flere gange siden fordi det var trygt og man vidste hvad der skulle ske. Så jeg kan godt anbefale det, hvis i altså snakker godt igemmen på forhånd.

  • no name girl, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat