Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad er jeg til?!?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej sødeste pige, jeg tror ikke at du behøver at bekymre dig om hvad du er til lige nu! Jeg kan sagtens forstå når en man kender springer ud så kan man da lige blive i tvivl og tænke “hov, er jeg nu egentlig også det?” og så kan det være man tænker man er det, men så finder man ud af at nej, det var man egentlig ikke. Jeg synes slet ikke du skal bekymre dig om det for hvis nu du finder en du kan lide så er det jo bare det. Man behøver ikke altid sætte sig selv i en boks, selvom det nogle gange kan være det nemmeste. Jeg tror mange på din alder er i tvivl, og mange der har været din alder har været i tvivl fordi at der sker så meget med en og ens krop så kan man slet ikke styre det, for det kan sagtens være en fase. Men hvis du en dag finder ud af det, er det bare super sejt, synes nok ikke du skal springe ud fordi det er slet ikk nødvendigt du er som du er.

  • Anonym, Pige, 16 år

hej pige på 13 år jeg havde på præcis som dig på et tidspunkt jeg følte også at jeg var til andet end drenge og så fandt jeg ud af at jeg var til alle prøv at føl hvordan du har det med andre køn og lad være med at lytte til de andre det er det der afgøre det 🙂

  • den der havde det ligesom dig, Pige, 10 år

hej jeg har der på samme måde men jeg synes at du skal sige til dine venner at du også godt kan li piger har selv sagt der til mine venner men de synes der er helt fint

  • 123, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat