Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hjælp

Hej jeg er en pige på 13

og jeg vil vild gerne onenere

men det føles føles forkert

når jeg gør det

hvad skal jeg gøre?

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Det er helt normalt at begynde at onanere når man er de her 12-13 år. Jeg gjorde det selv. ‘Man skal gerne have lidt god tid og være sikker på ikke og blive forstyrret. Så gælder det om at være tændt. Det kan man blive ved at tænke på noget frækt eller måske se noget porno på computeren. Der er mange slags og man må så finde noget der tænder en. Man kan også kærtegne sin krop over det hele og finde de gode steder. Der er flere måder at onanere på. Det mest almindlige er nok at gnubbe sin klit, det er sådan en lille “kugle” der sidder helt oppe i toppen af revnen. Mange bruger cirkelbevægelser rundt ved klitten. Man kan også experimentere med at stikke fingre el.a. op i hullet. Noget der er godt er at bruse sig med håndbruser på klitten ude i badet. Noget jeg selv godt kan lide er at ride en stor pude eller min dyne, det virker megagodt for mig. Men der er “1000” forskellige måder at onanere på, så du skal bare finde den rigtige for dig. Når du har øvet dig nogen gange skal det jo et tidspunkt gerne ende med at du får en orgasme. Held og lykke med det.

  • Den hjælpsomme pige, Pige, 15 år

Jeg begyndte også så småt at ornanere i din alder. Det føles forbudt og skamfuldt. Som om jeg brød loven. Men i bund og grund handler det bare om at have det godt. Hvis du ikke har det godt så lad vær. Hvis du synes det er dejligt at røre dig selv et specielt sted så gør det. Det er ikke underligt eller skamfuldt at have lyst til at ornanere hvis det føles vildt godt.
Jeg er ikke (og har aldrig været) tilpas med fx at stikke noget op dernede. Det føltes ubehageligt for mig så det lader jeg vær med. Men det føles dejligt bare at massere mig selv på specielle steder. Så det gør jeg en gang imellem når jeg har lyst.

Lad vær at presse dig selv. Det handler jo igen om at have det godt. <3

  • Anonym, Pige, 16 år

Hej jeg er en dreng på 14 jeg startet ogdå da jeg var jeg helt nomalt husk at find fin egen måde at gøre det på der er 10000 forskilr måder

  • Anonym, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat