Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er jeg biseksuel?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Forstår dig fuldt ud! Det er mega forvirrende med at finde sin seksualitet, for der kommer så mange tanker og følelser. Man ikke forstår, og det gøre bare en mere forvirret end man var/er i forvejen
.
Nu er selv biseksuel, men må være ærligt og indrømme. Sætter stadig spørgsmåltegn ved det, samt er stadig lige så forvirret. Enden jeg fandt ud af, jeg var i hvertfald ikke hetero. Må også erkende, at tanken om at man lyver for sig selv kommer ind i mellem.

Din far burde ikke blive sur over, at du er ved at finde dig selv!! Men en god idé er, hvis du ikke helt kender din fars mening om lgbtq+. Kan du bringe det op, så han giver sin mening om det. Det med at du er bange for at miste venner, grundet hvis du kommer ud som bi. Er de ikke det værd!! Så er det deres problem at de mister dig, og ikke omvendt – De har ikke været dine rigtige venner, hvis de vælger og stoppe venskabet med dig bare fordi du er bi. Man ændre sig ikke, bare fordi man også er til sit eget køn.

Du kan sagtens være bi, være tiltrukket til begge/flere køn, men have præferencer. Fx. nu er jeg bi, er tiltrukket til begge/flere køn. Men er mest til piger. Så du kan være tiltrukket til begge/flere køn, men du kan mest se dig selv i at være gift med en mand og få børn – Seksualitet er meget flydende, så man kan fx. gå fra hetero til at være bøsse. Men efter noget tid, blive biseksuel.

Noget meget vigtigt info, er at man behøves heller ikke sætte label på en. Hvis man ikke føler sig tilpas i labels, skal man heller ikke have nogen. Det vigtigste er, man føler sig selv tilpas i det man definerer sig selv som. Hvis du ikke føler for at have bi label, skal du heller ikke have det. Som jeg har skrevet lidt længere oppe, kan du vælge og sige lige nu at du er bi. Grundet tiltrækkeningerne til begge/flere køn, men senere hen finde ud af nå okay. Jeg er alligevel hetero!! Det skal du slet ikke blive flov over det, hvis du finder senere ud af du alligevel ikke er bi. Det er dit liv, så ingen skal sige du ikke kan gøre det – For Igen seksualitet er meget flydende!!

Håber det her hjalp en smule – held og lykke med det <33
Kh C

  • Fra C, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat