Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Afhængig af onani

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Vil godt prøve at svare på dine spørgsmål. 1. Nej, det er ikke farligt. Du kan næppe ødelægge noget. Men brug glatte, afrundede ting til indføring – ikke skarpe ting med kanter. 2. Tror, drenge synes det er ok og lidt frækt at piger onanerer. 3. Lyst kommer og går. Jeg kan selv ha meget lyst i en periode og på den måde måske lidt afhængig af onani, men det forsvinder gerne igen efter noget tid. så dukker det så op igen senere. 4. Sørg for at det er rene ting du stikker op. Jeg vasker altid fx en agurk eller noget inden jeg bruger den. 5. Man må selv prøve at finde nogen måder der kan variere det lidt. Jeg skifter lidt mellem bare at gnubbe revnen, at stikke ting op, at bruge bruseren og at ride en stor pude. 6. Det er helt normalt for piger at onanere.

  • Anonym, Pige, 15 år

Hej Pige på 13!
Vil ikke skrive en længere forklaring men kan fortælle dig det er helt normalt!

  • K, Dreng, 12 år

Heyyy
jeg er 16 år.
Da jeg var på di alder begyndte jeg også at røre ved mig selv.
Det er helt normalt og forstår dig 10000 procent.
jeg gjorde det og det blev meget nemmere for mig at have min første gang efter det.

  • i, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat