Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Slået i numsen af drengene

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej dig
Det lyder som en rigtig ubehagelig situation at være i. Du skriver at du stadig tænker på det, så det lyder som om at det var en lidt grænseoverskridende oplevelse.
Jeg kan godt forstå du synes det var ubehageligt, det er helt okay at du føler sådan. Drengen fra din klasse har på ingen måde ret til at slå dig i røven, for det er din krop og kun din. Det er derfor også vigtig (selvom det kan være svært) at du siger fra over for drengen.
Måske kan du tale med en veninde du stoler på, det kunne jo være hun har oplevet noget lignende. Derefter er det vigtigt at du siger det til din lærer, eller en anden voksen du stoler på.
På den måde kan i sammen får konfronteret drengen. Det han at slår dig i røven uden din tilladelse er nemlig slet ikke okay
Knus mig<3

  • Anonym, Pige, 14 år

hej pige på 12

Jeg syndes ikke du overregerer på nogen måde jeg kender det godt det er virkelig ubehageligt men hvis det bare er en engangs ting kan du ikke gøre så meget ved det hvis det bliver ved kan du prøve at snakke med personen/en voksen om det ved godt det ikke er nemt men det skal nok gå

kh en pige med samme problem

ps er ordblind

  • A, Pige, 13 år

Du overreagerer ikke:)

  • Anonym

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Er du blevet seksuelt krænket?

Seksuelle krænkelser er, hvis du bliver tvunget, presset eller lokket til noget seksuelt. Det kan også være en krænkelse, selvom man ikke sagde nej.

En seksuel krænkelse er fx hvis nogen rører ved dig på en seksuel måde, uden at du har givet dem lov. Hvis du bliver bedt om at røre ved dem. Hvis du skal kigge på noget seksuelt eller gøre noget seksuelt – fx tage tøjet af.

Det er heller ikke ok, hvis du bliver presset til at tale om seksuelle emner – fx svare på spørgsmål, om du onanerer.

Det er vigtigt at tale med nogen, hvis man har været udsat for en krænkelse. Her kan du læse mere om seksuelle krænkelser og få gode råd.

Seksuel krænkelse Andre der hjælper

Anmeld digital krænkelse

Anmeld ulovlig deling af billeder og video samt digital afpresning
Læs mere

Anmeld seksuelt overgrebsmateriale

Anmelde seksuelt overgrebsmateriale med børn
Læs mere

Anmeld voldtægt og seksuelle overgreb

Hjælp til at anmelde voldtægt og seksuelle overgreb
Læs mere

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat