Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Vape og tandlæge

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey. Tror ikke at tandlægen specifikt kan se at du vaper men de kan måske nok se at der er noget. Hvis din mor har set dig vape før skal du være meget sikker på at hun ikke opdager dig igen. Hun vil mindste tilliden og vil ikke kunne stole på dig på samme måde igen

  • ., Pige, 15 år

Din tandlæge kan muligtvist se at du vaper, det kommer dog an på hvor meget du vaper, og hvor længe du har gjort det. Dette er fordi at e-væsken simpelthen udtørrer din mundhule, hvilket kan give den irritation. Det er ikke noget du skal frygte at de kan se, fordi at det kan skyldes mange ting, og det virker ikke som om at du ryger så tit. Men jeg vil dog være kedelig og sige at du skal passe på, du kan ikke altid vide hvad der er i engangs-vapes, der jo er en grund til at de er blevet ulovlige. Du er ung, og din krop udvikler sig stadigvæk, så pas på den, for hvis du bliver ved med at vape, kan du gøre skade til dine lunger, som du ikke kan fikse igen. En nikotin afhængighed er altså heller ikke sjov, det er sværere at stoppe end man skulle tro, så gør det imens det er nemt.

  • Anonym, Dreng, 19 år

hej. jeg fortår godt, jeg syndes det er vigtigt at du ved at du ved at det er en chance for at tandlægerne kan se det men det sjældent at de kan se vape og puff det er mere synligt med cigaratter. og hvis du tør så sig til din mor at du er blevet så voksen at du godt selv kan tage der ind uden hende. ønsker dig det bedste!!

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat