Brev

Ødelagde en gravsten

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, synes du skal fortælle det til dine forældre og bagefter ringe til kirken. Det er en meget seriøs ting at ødelægge, men det kan gøres godt igen! Hvis familien ser det kan de jo tro at der er nogen der har gjort det med vilje og blive rigtig kede af det, så det er vigtigt at du ringer til kirken og forklare at det var et uheld og at du har det rigtig dårligt med det og gerne vil gøre det godt igen. Så må dig og din familie betale for en ny gravsten, måske har i endda en forsikring. Husk på at kirkearbejdere som regel er meget forstående og søde, så er sikker på at de forstår at det er et uheld og er glade for at du vil fikse dine fejl.

  • Qwr, Pige, 14 år

du skal bare sige det så hurtigt som muligt

  • en levende ting, 17 år

Selvom det ikke er rart, skal du fortælle det til dine forældre, så i kan finde en løsning. Du skal ikke være ked af det, det var et uheld, og den slags sker, værre er det ikke. Tag også kontakt til din ven og hans forældre. Jeg er sikker på, at det hele nok skal gå.
🙂

  • Rosa, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

"alene" hør andres fortællinger

Hør sangeren Clara og 15-årige Tiba tale om at have en udenlandsk baggrund og føle sig anderledes.

Religion og kultur Andre der hjælper

Amal Hayat

Hjælp til unge på vej ind og ud af radikalisering
Læs mere

Dansk Flygtningehjælp – ДАНСЬКА РАДА У СПРАВАХ БІЖЕНЦІВ

Hjælp til flygtninge, indvandrere, asylansøgere og afviste asylansøgere (BEMÆRK: Særlige tilbud til ukrainere i DK) - Допомога біженцям, іммігрантам, прохачам тимчасового притулку та особам, які отримали відмову у наданні притулку (ПРИМІТКА: Спеціальна пропозиція для українців у Данії)
Læs mere

Headspace

Brug for nogen at tale med? Ring, sms, chat eller duk op (12-25 år)
Læs mere
Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat