Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Massere af penge, massere af problemer

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det er da virkelig en træls situation, og du skal bestemt ikke finde dig i det. Selvom det kan være svært, så synes jeg, at du skal spørge igen på en venlig måde, om hun vil splitte regningen. Hvis hun nægter det, kan du argumentere med, at det netop er dine egne penge du betaler af og altså ikke dine forældres. Og hvis hun mener at du er en dårlig veninde for det, så er hun ikke en du skal samle på, fordi hun udnytter dig.

  • Anonym, Pige, 17 år

Jeg syndes for det føst ikke det er okay af din veninde at når det er oppe ved de 1000kr så skal hun også betale noget og jeg vil tror at hun er din ven fordi du har penge. fordi en ven ville da betale tilbage af det man skylder. syndes du skulle prøve at tag fat i hende og bare spæger om i lige kan snakke og ellers kan du jo gå til nogen af dine andre vigtige.

  • Anonym, Pige, 17 år

Hej, kender det godt. Mine veninder kalder mig også for et curling barn, spoiled brat osv. mine veninder forventer også at de bare kan bruge mig fordi at vores familie er velhavende, men jeg prøver at sætte grænser da de ikke skal have lov til at tro at jeg bare er deres sugar friend.

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Sådan taler du med en voksen, om det der er svært

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat