Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Macbook trenden

Hvorfor er den skide macbook så populær?

giver den status på efterskolen?

Bliver andre børn holdt ude eller kigget ned på

hvis man ikke har den nyeste macbook

eller en anden model end en macbook..?

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

Macbook’en er populær fordi det er en skidegod laptop hvis man ikke gamer. Især de nye med M1 og M2 SoC, de holder op til 22 timers batteri. MACOS er også bare lettere at bruge en Windows, og man får ikke konstant beskeder om opdateringer. Hvis man samtidig har en iPhone eller iPad så arbejder de pissegodt sammen, og du kan bruge FaceTime og iMessage via mac’en.

Jeg kigger ikke ned på folk der ikke bruger Mac, altså brug det du bedst kan lide, og hvad der passer til dine behov. Altså hvis du er gamer, og så køber en Mac, så er du lidt af en klovn, da du virkelig ikke kan game gode spil på en Mac.

Jeg har Mac, da jeg også har iPhone, iPad og AppleTV, så alle produkterne arbejder sammen. Jeg elsker batteritiden, og så er byggekvalitet højere end meget af det plastiklort man får når man køber en Windows laptop. Kunne dog finde på at købe en Dell XPS næste gang, da den har samme byggekvalitet, dog er højtalerne og batteritiden ikke ligeså god.

  • Jesper, Dreng, 21 år

Fleste virker ret ligeglade efter hvad jeg har set

  • N0

Jeg har ikke en MacBook, men sådan en Lenovo bærbar. Den er jeg ret glad for. Der var også rigtig mange på min efterskole, der havde MacBook, men jeg oplevede ikke, at jeg blev set ned på, fordi jeg ikke havde en eller at det gav “status” at have en MacBook, som du skriver. Hvis du spørger mig, får man så meget mere for pengene, hvis man køber noget andet end en MacBook, der betaler man mest for designet. Jeg synes bare, du skal købe den bærbare computer, du har lyst til, MacBook eller noget andet 🙂 Held og lykke på efterskolen 🙂

  • Mads, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Sådan taler du med en voksen, om det der er svært

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat