Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ikke råd til ting/efterskole

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Prøv at undersøg hvad/hvor meget hjælp i kan få fra kommunen? Når begge dine forældre er på fleksjob burde i kunne få ekstra hjælp.

  • Tara, 21 år

Hej mit bedste råd er måske at få et job og det kan man sagtens selv om man er 14 men det med dine venner du skal ikke tage dig af at de har penge til nyt tøj og alt det andet lad være med at tænke på hvad andre tænker men held og Lykke med det 👌🏻😁

  • D, Pige, 15 år

Heej!

Jeg står i det helt samme (dig har begge forældre fuldtidsjob men er skilt). Vi har bl.a. søgt ved komunen og efterskolen jeg ska på, vil gerne give nogle penge til det hvid komunen ikke vil, da forstanderen ved jeg har det svært.

Men søg ved komunen, hvis de ikke vil/kan så find nogle efterskoler oh ta til dem og snak med dem om det, nogen kan nemlig godt gi til familier som vores<3

Håber du kommer afsted!!<33

  • Tha

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Sådan taler du med en voksen, om det der er svært

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat