Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ikke råd til Ferie

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej
Forstår godt at det virkelig er øv aldrig at kunne komme ud og opleve verden, specielt hvis man er omringet af folk som rejser rundt diverse steder.

Det er desværre ikke alle som har råd til at rejse, men heldigvis er ferie ikke lig med at man behøver at rejse til den anden side af jorden. Der findes mange måder at “opleve verden”, som du siger. Og der er massere billige ting at opleve her i Danmark eller måske et af vores nabolande. Personligt synes jeg faktisk nogle af de bedste ferier jeg har haft, har været dem herhjemme.

Har du mon prøvet at fortælle dine forældre, at du virkelig gerne vil opleve verden. Du kan evt. foreslå nogle steder (der ikke kræver en enorm mængde penge, men som alligevel giver følelsen af ferie)

Mine forslag er:
– Cykelferie på Bornholm
– Et par dages bilferie til enten Tyskland eller Sverige
– Telttur

Så vil jeg lige minde dig om at du har massere år forude, hvor du i fremtiden får mulighed for at tjene dine egne penge og tage ud på egen hånd.

  • Anonym, Pige, 16 år

Hej
Mine forældre har heller ikke råd til at tage på ferie i udlandet og jeg synes det er mega træls.
Jeg bliver vildt misundelig når alle andre fra min klasse siger hvor de skal hen.
Det jeg prøver er at finde andre ting at lave. Tivoli, sommerhus osv.
Bare så du ved du ikke er den eneste:)

  • Pige, Pige, 14 år

Hej.
Jeg skal heller ikke ud og rejse i år, og det er jeg da også mega irriteret over! Men jeg syntes at du skal prøve at få det bedste ud af det, og så prøv at lade være med at tænke negative tanker. Du skal være glad for at dine forældre overhovet har ferie, for det er ikke alle der har det.
Kh T

  • T, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Sådan taler du med en voksen, om det der er svært

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat