Brev

Jeg føler mig kinda fattig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej Julia på 16 år tak for dit brev tror jeg
Ved ikke om du læste den første del af mit brev;)
Men ellers gør da lige det

  • Hende der bad om hjælp, Pige, 14 år

Du behøver ikke at bekymre dig om det. Dine veninder er ligeglade med, om du tjener 50 kr eller 100 kr om måneden. Man kalder det materialisme, når man går for meget op i materielle ting(fx slik, god mad, gadgets, tøj, penge og andre ting med værdi). Du må for alt i verden ikke falde ind i det der hul, hvor du kun tænker på penge og sådan noget. Der er så mange ting i verden, som er meget vigtigere end det. Dine forældre har måske ikke særligt mange penge, men jeg er sikker på, at hvis de gad, så kunne de godt give dig 200 kr om måneden. Men det gør de lige netop ikke, fordi man ikke skal have så mange penge i den alder. Måske kan det være svært, at dine veninder har flere penge end dig, men så længe i kan have det sjovt sammen, når i shopper, så er det jo ikke så vigtigt det med pengene.

  • én, Pige, 15 år

Hvis jeg var dig
Så havde jeg fundet mig selv et arbejde
Så kan du selv tjene lidt penge
Så behøver du heller ikke spørge om flere.
Jeg får feks ikke nogle lommepenge
Jeg får kun de penge jeg selv tjener

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Sådan taler du med en voksen, om det der er svært

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.
Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat