Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Rollespil?

Hej.

 

Jeg er en pige på 11 og jeg vil gerne gå til rollespil jeg har sagt det til nogle fra min klase og de siger at det er nørteagtigt og de driller mig med det.

 

Skal jeg badre drobe det eller skal blive ved mad at gå til det pls. Hælp

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Du skal selfølgelig blive ved. Det er da ligegyldigt hvad andre synes omkring det. Det handler om hvad du kan lide og hvad du synes er sjovt ikke de andre. Du bliver vel bare nødt til at sige til dem at det gør dig ked af det at de siger det.

  • Helper, 12 år

En nørd er en der ved meget om noget, så hvis de kalder dig en nørd er det jo bare en kompliment. Jeg synes det er sejt af piger at de gider at gå til det.

  • Luke, Dreng, 13 år

Ha! Jeg går selv til rollespil, og det er mega fedt. Du skal ikke lade dig gå ned på deres niveau. Selvom de kalder dig en nørd, er du den sejeste nørd. De sidder nok foran computeren, mens du er ude i skoven, og hygger dig. Få dem med ud til en fødselsdag i skoven, eller noget. Lav noget sjovt rollespil. Jeg havde det samme problem, men efter jeg havde holdt en “rollespilsfødselsdag” drillede de ikke mere. De synes tværtimod det var fedt. Jeg fik endda lokket 3 af mine venner til at komme med, og nu går de til det. For Guds skyld, lad være med at droppe dine drømme på grund af snæversynede personer.

  • Anonymous, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat