Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Rødhåret

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

bare lad dem være og så længe de rader grager på dem fx bliver sur/ked/ så bliver de ved men vis du er lideglad med dem synes der på et tidspungt at det ikke er sjov mere ellers så få din mor til og snakke med skolelederen det er skolelederens ansvar at der bliver sat en stopper for det. jeg bliv selv mobbet da jeg var på din alder med at jeg hade kanin tænder og de børn der gjord det der bliv bortvis i 2 uger og da de kom tilbage var de stoppet. Håber du får det bedere 🙂

  • Anonym, Dreng, 20 år

bare være glad for din håre farve og tænk at du er unik

  • Anonym, Dreng, 13 år

Hejsa
Først og fremmest få de tanker om selvmord ud af hovedet. Der vi være en stor chance for at der er mange mennesker der vil være kede af det. Har selv haft selvmords tanker før fordi jeg blev mobbet over hvad jeg gjorde i livet. Du er unik fordi det er kun 1-2 procent af verdens befolkning der er rødhåret. Så stop med at lytte til dem. Din mor har gjord det hun kunne lyder det til så tal med din lærer eller få din mor til at skrive til deres forældre. Skift eventuelt skole. Gør snart det samme fordi jeg er træt af at blive behandlet som jeg gør. Start også til en sportsgren som ingen fra din klasse går til eller så i det mindste et andet sted end det sted de gør. Gjorde det som 10 årig og har aldrig været gladere i min fritid at vide at jeg har dem. Håber alt bliver godt igen

Mvh. Mig

  • Keglen, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat