Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Queer i min klasse.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej

Jeg syndes at du skal snakke med dine lære og forældre om du bliver mobbet med du er queer. Jeg forstår også du syndes det er mega irriteren at de ikke kan acceptere dig fordi du er queer.
Og du skal bare ignorere dem. Kan godt se det er svært når de råber af dig.

Du skal tænke dig godt om det bare er en lille flirt eller om du virkelig godt kan lide A. Og hvis du finder ud af du virkelig godt kan lide A så tal med hende om det ( selv om jeg ved det er mega svært )

Og du skal ikke være ked af du er lidt “ anderledes “ det er bare sejt at du tør at stå ved dig selv.

  • J., Pige, 13 år

Hej.
klart få snakket med nogle af lærene på skolen. Det er ikke noget der bare skal ignoreres. vi alle har prøvet at føle os mere anerledes end andre selvom vi sådan set ikke er det. vi har meget mere tilfælles med andre end vi går og tror.

og så syntes jeg du skal snak/skrive til A omkring hvordan hun ser jeres “forhold”. føler hun noget for det eller er det bare tidsfordriv. held og lykke til dig fremover

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat