Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Klask i numsen

Kære brevkasse.

Jeg går i 5. Klasse og er 11 år.

Drengene der går i min klasse slår mig altid i røven,
nogle gange de andre.

Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal sige til dem når de gør det
fordi der er ærlitalt pisse irriterende.

Ved du/i hvad jeg skal gøre?

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Jeg har været i den samme situation det er meget irreterende du skal sige “STOP!” Men ikke lavt du skal sige det så de forstår det og så lover jeg st de nok skal lade hver!❤️

  • Lise, Pige, 12 år

Jeg kender totalt det samme. Jeg får tit af vide at min røv er god, og dregene slår også mig i røven. Mit bedste råd er at sige stop meget højt og så ikke give dem opmærksomhed for det, så begynder de på et tidspunkt ikke at synes det er sjovt mere.

Kh pige på 12

  • Anonym pige på 12, Pige, 12 år

Hej pige på 11.
Jeg er en pige på 15 (9. klasse) og drengene i min klasse gør det også. Jeg synes selv at det er irriterende og grænseoverskridende, så jeg er bare ærlig og fortæller dem at de skal stoppe. Det virkede for mig, men hvis drengene fra din klasse ikke stopper synes jeg du skal snakke med en lærer om det.

Hilsen en pige på 15:P

  • Anonymous, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat