Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan ikke sove om natten fordi…

Hej,

jeg er en pige på 12 år
som ikke kan sove om natten
på grund af, jeg tænker at jeg er alt for tynd,
nogle gange bliver jeg drillet med det..

Jeg græder tit når jeg tænker på det,
men jeg tør ikke sige det til mine forældre, jeg ved ikke hvorfor)):

Nogle gange driller selv mine bedste veninder mig med
at jeg er tynd..

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej jeg er også meget tynd men jeg hører folk sige at de ikke ville være tynd som mig. De forstår dig ikke men græd ikke vær’ glad for at du er tynd og ikke tyk!

  • Amanda, Pige, 12 år

Det er ikke noget og være ked af det over, det er jo ikke Don skyld at du er så tynd. Jeg er også selv meget tynd, og jeg blev også drillet med det, men jeg sagde til mine venner at de skulle stoppe, og det gjorde de. Nu når folk spørger mig fx. Om det ikke er irriterende og være så tynd, så siger jeg bar at det er det ikke, for det er noget jeg har lært og leve med, og det har de vel også med deres krop. Og det er ligemeget om du er tynd eller tyk!

  • Nad, Pige, 15 år

Hej pige på 12. Nogle gange ligger jeg også og tænker på at jeg måske er for tyk. Men det er jeg ikke og jeg ved hvad du skal gøre. Du skal bare spise nogle flere Mcdonalds burgere. Det her virker måske ikke seriøst men jeg giver bare råd til at du kan blive tykkere. Men husk du skal ikke spise for mange burgere fordi så bliver du bare alt for tyk og det vil vi ikke have.

Hilsen Anonym Dreng

  • Thomas Tog, Anonym, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat