Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg bliver mobbet og mine forældre taler om mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej med dig
Du har sikkert hørt det 100 gange før men du har brug for hjælp af nogen selvom du ikke har lyst skal du have hjælp for det er på ingen måde ok at blive mobbet så du skal bede om hjælp jeg ved godt hvor svært det er da jeg selv har været i situationen men tro mig det hjælper og du er ikke en “sintch” hvis du siger du bliver mobbet der er flere måder du kan få hjælp først skal du sige det til en du stoler på det kan være en god ven eller en søskende som kan hjælpe dig og bakke dig op når du siger det til en voksen du kan også gå direkte til en lærer eller en af dine forælder osv. for det er vigtigt at det bliver stoppet jo længer tid det fortsætter jo dybere ar efterlader det og jo længer tid tager det at komme over og HUSK det er ikke dig der er noget galt med det er dem der mobber dig men lige så meget dem der kigger på de burde sige fra over for mobning for det er ikke okay lige meget hvad så sige det til nogen så det kan blive stoppet det hjalp mig selvom jeg havde det ligesom dig

  • H, Pige, 19 år

Hey,
Det er det værste at blive kaldt en snitch, men du er nødt til at stoppe det.
Mobberi er ikke okay.
Det er altid nogle af de “populære” som mobber og hvis de begynder at kalde end en snitch gør alle, og det er det værste.
Men husk at det er ligemeget hvad folk du ikke kan lide kalder dig, hvis bare du får hjælp tilsat stoppe det
Knus

  • Dreng, Dreng, 14 år

Hej det er ikke rart at blive mobbet bliver det selv så synes det er mega sejt at du tør at dele det. Men synes at når du kommer hjem skal du snakke med nogen. Kan godt forstå at det er træls at komme hjem trist men synes du skal ligge det der sker i skolen bag dig når du kommer hjem. Og så bare hygge dig og tænke på noget andet. Kh pige på 10

  • Pige, Pige, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat