Brev

Jeg bliver drillet.

Hej
De andre i skolen mobber mig med at jeg er for lille.

Jeg synes ikke at det er sjovt, fordi at de siger det direkte til mig, HVER DAG!

Hver gang at jeg kommer hjem, siger jeg det til mine forældre, men de tror bare at det er for sjov.

Hvad skal jeg gøre??

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej, den 13 årig dreng.
Jeg er også lille på min alder, og syntes at det er irriterende når folk kalder mig lille. Men du må prøve at ignorere det eller sig til dem at du ikke syntes at det er sjovt. Jeg sagde det engang til en og hun stoppede.
Så mit råd er at enten ignore det (iselvom det godt kan være svært)
Eller sige det til personerne

  • En der prøver at hjælpe, Pige, 12 år

Hvis du må bruge tlf i timerne skulle du tage den fra og optage det de siger

  • Nadia, Pige, 12 år

Hejsa👋🏼
Det lyder da bare ubehageligt, mit råd er at gå op til skole lederen klasselærer anden lære bare en voksen på skolen. Som du skriver hjælper dine forældre ikk fordi de tror det er for sjov prøv med en moster kusine bedstemor mormor onkel farfar en fra familien som du tror kan forstå eller hjælpe.
Kh mig❤️

  • Anonym, Pige, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har. Guide

Trin-for-trin hjælp

Chat
Chat