Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg bliver drilled med seksualitet

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej!
Jeg er tretten, og jeg har også en fantasiven! Hvis du spørge mig, er det bare et tegn på at du har en god fantasi, og en legesyg sjæl, og det er der INTET galt i.
Angående det med at du er trans og lesbisk, så bare ignorer ham. Og hvad så hvis du var det? Hvad ville der være galt i det? Alle er forskellige, og at have et seksualitet uden for normen er der intet galt i. I er stadig meget unge, og det kan være han er bøsse, men bare ikke ved det endnu! Bare prøv at ignorer ham, du er alt for god til ham!
Angående det at svare igen, så er det en virkelig dårlig idé. Det at du svare igen får ham til at blive ved. Han vil gerne have en reaktion, og det er det du giver ham, når du svare igen.
Hvis det bliver for meget, og han ikke stopper, ved at du ignorer ham, så sig det til en voksen, så de kan tage en snak med ham og hans forældre!
Håber du kunne bruge mit svar, og husk at han bare er en dum 11 årig dreng!
Kh pige 13 år

  • Pige 13 år, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat