Brev

Irriterende dreng

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg kender følelsen, og du skal finde nogle af dine bedste venner og bede dem gå med dig hen og sige stop til ham, jeg ved godt at det er et irriterende råd, men jeg tror det virker <3

  • I know the feeling, Pige, 13 år

Hejsa
Først fortæl dine forældre om hvad der sker over i skolen. Bed dem om at skrive til hans eller din lærer og fortæl om hvad der er sket og hvor lang tid det har stået på. Læren ville sikkert tale ikke kun med din lille “ven” men også hans forældre. Jeg glad over at i ikke er i klasse mere. For mit syn er det en form for mobning. Jeg ved det går ud over andre men han provokere specielt dig lyder det til.

Håber alt bliver godt igen

MVH Mig

  • Keglen, Pige, 14 år

sig det til en voksen. ikke så meget andet. du kan også sige til ham at ahn skal stoppe med at gøre sådan nogen ting. men det med at sige det til f.eks. dine forældre vil være en god ide. iser vis de kann sige det vidre til hans forældre.

  • Anonym, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har. Guide

Trin-for-trin hjælp

Chat
Chat