Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

HJÆLP

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

vis jeg var dig vil jeg snakke med min mor og far om det og skifte skole

  • Anonymous, 13 år

hey du kan godt forstå dig og kan godt følge dig i at det skide træls når en’s klassearmarater eller venner , veninder begynder at lukke en ude bare fordi at man ikke går op i det samme som dem.

jeg syndes det er så sejt når folk er dem selv og viser hvem de i virkeligheden er altså syndes at du sej fordi du vis dem at man er ikke ens og at man faktisk er vidt forskelig

mit råd er at snakke med dine forælder om det og så måske snakke med skole om komme i en ny klasse eller skifte skole.

  • Anonymous, 14 år

Hej pige fra Frankrig
Jeg syntes at du skal tale med dine forældre og/eller lærere om dette. Jeg kan godt forstå at det ikke er sjovt det her som du er havnet i. Hvis det bliver værre(eller bliver ved) så vil jeg nok skifte klasse/skole for det er ikke færre at nogle bliver behandlet på denne måde!
(Og husk at anmeld det når nogle skriver grimt til dig på Facebook) 😉

  • Jeg vil prøve at hjælpe, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat