Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Grim besked

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej.
du skal bare ignorer hende og vær sej som du er og det er bare hende der er mega jaloux over dig, blokere hende bare og vær sejere end hende<3

  • ANONYM, Pige, 12 år

Hej… jeg synes at det er virkeligt synd for dig og håber at det snart løser sig.
Jeg synes at vist du ikke har lyst til at sige det til dine forældre så kan du fx snakke med en lære eller en ven.
Jeg håber at du kunne bruge mit råd.
Mvh

  • Anonym, Pige, 11 år

Hør her det er ham der er idioten for at sige det pænt☺️ Han kan tydeligvis ikke finde ud af hvordan man er over for andre hvis det er så bloker personen og læg det i pytkassen jeg ved det ikke altid er så nemt😶 du kan evt snakke med en voksen du er tryk hos☺️ Med mange gange venlighilsen en dreng som vil hjælpe alle han kan på BørneTelefonen😊👍👍 selvfølgelig også i virkeligheden👍

  • En person de vil hjælpe., Dreng, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat