Brev

Er min røv lille?

Jeg skriver fordi jeg er i tvivl om min numse er for lille

mine venner siger den er

og er bare så i tvivl

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Din røv er ikke for lille lige meget størrelse. Min kæreste var meget spinkel i starten og nu er der gået 2 år og hun og jeg er 15 og hun har fået flotte kvindelige former, og som det første svar også sagde så skal de nok komme.

  • Du er perfekt som du er, Dreng, 15 år

Bare rolig den skal nok blive større når du en gang kommer i puberteten❤️Så bare rolig den røv skal nok komme og lige meget hvad! Så er du perfekt som du er!❤️

  • Pige🥰, Pige, 12 år

Hvis jeg skal være helt ærlig, så er det fuldkommen ligemeget hvad andre tænker om dig og din krop. Din krop den er din, og ikke andres. Størrelsen på din røv er ikke vigtig. Man kan træne hvis man ønsker, men der ingen der skal fortælle dig at du skal. Det er et valg du selv træffer hvis du har lyst til at træne. Pointen er, at din krop definere ikke dig som person:) hvad der definere dig som person er hvad der er inden I. Din personlighed, dine holdninger og handlinger, osv. og det er det folk burde dømme på, ikke udseende. Ved godt at det er svært med alle de forventninger alle har om ens udseende, men de eneste forventninger du skal leve op til, er dine egen<33

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat