Gratis

anonymt

24/7

Brev

DU ER JO BARE EN HOE

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

prøv og find ud af hvorfor og hvem der siger sådan noget om dig. når du ved det skal du gå hen til dem og høre hvorfor de går rundt og siger sådan om dig, hvis de ikke end gang kender dig. men at stoppe det helt kan være meget svært. Men det er jo overhoved ikke okay.

  • Anonym, Pige, 14 år

Jeg har det på samme måde.Jeg bliver altid kaldt luder eller billig. Og det er ikke sandt.jeg bliver kaldt det fordi jeg hedder Laura luder.Jeg siger bare stop

  • Laura, Pige, 12 år

kære pige på 14 år
Dem der går og kalder dig alle de ting er bare mega barnlige og nogle tabere. de vil bare godt får de andre til at grine. jeg er selv blevet kaldt for sådan nogle grimme ting. Næste gang det sker skal du bare kigge dem dødt i øjnene og sige “nu er det nok, jeg kan ikke holde til mere” så for de medlidenhed og så STOPPER de.
Kærlig hilsen STOPDETMOBNINGTEAM.

  • beate, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat