Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Små bryster

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejjj
Ej det lyder ikke så sjovt! Kan du måske ikke lave en pigegruppe med snap eller sms! Eller noget alle har fra pigerne i din klasse 😉 også skriv inde på den at du ikke synes at det er så sjovt at de bliver ved med at gøre grin af dig! Og de gør dig usikker! Hvis du skriver det så er jeg sikker på de fleste nok skal forstå det! Og hvis de ikke gør det! Er det nok bare ikke de bedste venner!
Du kan også samle dem i en gruppe i skolen eller der hjemme! Også fortælle hvordan du har det ! Og sige alt det der som du synes er irrerterne!
Held og Lykke håber mit svar kunne bruges!❤️

  • Hejjj, Pige, 12 år

Hej Ano,

Jeg vil først og fremmest sige du er smuk som du er og derefter at du skal turde at vise at du er dig og ingen behøver at blande sig i hvordan din krop skal se ud. Hvis du kigger ud i verden er du ikke den eneste pige med små bryster, det er faktisk det der gør os til den vi er og ikke at vi efterligner andre. Hvis det er fordi, at i tænker det er den idéele pigekrop er det forkert. Hvis vi tager et kig på modemagasinet findes der kvinder af hver sin kropsbygning og hudfarve og etnicitet. Der skal ikke være nogle der skal stå og fortælle dig om hvad der er rigtigt og hvad der er forkert. Vær dig selv.

Men evt. snak med en lærer eller snak med nogle af de piger du stoler på omkring det. Evt. din mor? Hun vil sikkert give dig nogle gode råd og hun kender dig bedst.

Mvh Anonym <3

  • Anonym, Pige, 20 år

Det er ikke okay at dine venner gør grin med dine bryster. For der er ikke noget galt med at have små bryster og det gør dig heller ikke til en mindre pæn pige at du har små bryster. Jeg synes du skal sige til dem at det gør dig ked af det for måske er det slet ikke ondt ment, men du skal ikke finde dig i det.

  • Emil, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat