Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hjælp?

Jeg er en pige på 13

som har problemer med at elske sin krop

13 år
Svar fra andre

Børn

Hey Sweetie. Jeg kan så godt forstå hvordan du har det. Det er super træls at have et forhold med sin krop. Nogle gange når jeg har de samme tanker tænker jeg tit på alt det gode min krop gør for mig. Den sørger for at jeg kan købe, sørger for at fordøje min mad, sørger for at jeg kan opleve alle mulige spændende ting. Det lyder måske skørt men nogle gange er det det der skal til og det virker tit. Bare husk at du er smuk og dejlig præcis som du er❤️❤️❤️❤️

  • Anonym, Pige, 17 år

Hej søde. Jeg kan godt forstå hvordan du har det, jeg har selv haft det på samme måde, men har nogle råd til dig, 1. kig dig selv i spejlet og sig mindst 10 gode ting om dig selv. Nr 2. snak med nogen om det, jeg ved det kan være svært og måske lyde lidt skørt men jeg ved det hjælper, nr.3 hvis du føler intet hjælper så kunne du måske snakke med dine forældre om du måske skulle starte til psykolog, jeg har selv gået til det det er meget svært i starten men efterhånden jo flere gange man går til det, jo mere hjælper det. Husk på du er god nok lige som du er.

  • SS, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat