Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hår dernede…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du kan finde en youtube video hvor de viser hvordan man gør det ellers kan du bare prøve dig frem, hvis du ikk føler dig komfortabel med at sige det til din mor<3

  • Frejapaulsen1234@gmail.com, Pige, 14 år

Hej.
Det lyder mere som om at det er længden på håret der irriterer dig, end selve det at have hår dernede. Derfor kan du eventuelt bare klippe det til med en saks, det er noget nemmere for nogle og knap så irriterende for huden.

  • A, Pige, 17 år

Jeg får selv meget hår dernede og var træt af det tilsidst. Jeg overvejede nu kun meget kort at fåmin mor til at hjælpe mig for jeg synes simpelt hen det var for akavet. Men jeg er ret bange for barberblade og sådan. Så istedet for fik jeg en veninde til at hjælpe mig, hun har shavet et stykke tid og er mere erfaren. Så første gang hjalp min veninde mig med at shave, hvordan jeg skulle holde skraberen osv. 2. gang jeg skulle barbere fissen var hun der også, lige for at se om jeg gjorde det rigtigt, huske at barbere med hårene osv. Hvis du har en tæt veninde der ved noget om det kan jeg anbefale det.

  • anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat