Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bange for former

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej søde!
din krop er ved at udvikle sig fordi du er ved at blive teenager, og det er helt normalt!
jeg er rigtig ked af at høre at du tror du kommer til at føle dig tyk, da former er en normal ting og du kan ikke gøre noget ved det.

jeg vil så også lige sige at mange drenge kan godt lide former, så det skal du slet ikke bekymre dig om! man kan også sagtens se forskel på om man har former eller om man er tyk.

da jeg var mindre begyndte mine hofter også at blive større, jeg blev meget ked af det fordi jeg syntes at jeg så tyk ud. nu elsker jeg dem fordi det giver mig sådan en flot form.
håber at mit svar kunne give dig lidt ro i maven og hjælpe dig<33

  • anonym:), Pige, 16 år

Ja former på fns krop er iireterne man kan aldrig få hvad man vil have jeg er helt flad og mine vindener bliver ved med at kalde mig flad som en pandekage og jeg vil gerne have en større bagdel eller større bryster men vi er som vi er og vis du ikke synes det er så fedt så kan du gå i luftigt tøj som en hooti eller en løs kjole hilsen mig

  • Anonym, 13 år

Du skal ikke være ked af at få former det er en del af at være i puberteten og blive en voksen kvinde og os drenge elsker det

  • Anonym, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat