Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Spiller for meget??

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes det er for meget for bagefter tænker man at man da lige har spildt 2 timer af sit liv uden at ha fået noget ud af det. Synes du skal tvinge dig selv til at være sammen med venner, lave noget med familien, læse bøger, være sammen med et kæledyr, dyrke sport, gå ud og oplev naturen, skrive digte, lære at spille et instrument, tegne, samle på noget. Der er 1000 ting som er mere udviklende end sidde foran en skærm.

  • Isabel, Pige, 16 år

Jeg synes ikke at 2 timer er meget, jeg spiller 2-3 timer om dagen og en af mine venner spiller 10-12 timer om dagen i weekenden, men hvis du synes det er for meget så prøv at sætte en begrænsning for vor længe din mobil, komputer eller ps max er tændt om dagen.

  • Anonym, Dreng, 11 år

Hej
Jeg kan sagtens forstå dit problem, efter jeg har spillet har jeg det som om at jeg har spillet for meget og måske ikke har været så meget sammen med min familie og mine venner, så hver dag er jeg udenfor og aktiv i mindst en time. Jeg mødes nogle gange med mine venner, og det hjælper faktisk. Jeg må spille 1 time og 30 minutter om dagen, så selvom jeg synes det er for lidt, får jeg stadigvæk en lidt ubehagelig følelse, men som jeg har skrevet så hjælper det at lave noget socialt og være udenfor og mødes med sine venner.

  • vil gerne hjælpe, Dreng, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Er du gamer eller gambler? Få gode råd her

Der er rigtig mange børn og unge, der spiller online spil, gamer eller dyrker esport. Mange har det som en fritidsinteresse, hvor de hygger sig med deres kammerater eller online venner. Men hvis det bliver til en afhængighed, så er det et problem, du skal have hjælp til.

Hvis du gamer rigtig meget, kan det være, du har spørgsmål som: Hvordan kan jeg game mindre? Jeg føler mig ensom, hvordan får jeg venner i klassen? Jeg bliver udelukket, når jeg spiller, hvad skal jeg gøre?

Når man gamer støder man også på muligheden for at gamble. Men hvad er forskellen egentlig? Og hvad gør man, hvis man er blevet afhængig af at gamble?

Her kan du finde gode råd, du kan se film om, hvordan andre kom ud af deres afhængighed eller du kan prøve testen, og få en fornemmelse for om gamingen eller gamblingen fylder for meget i dit liv.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat