Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

jeg kan ikke stoppe med med at spille league of legends

hej

Jeg spiller league 7 timer om dagen,

jeg kommer hjem fra skole begynder jeg at spille.

jeg er lvl 254 og jeg har ingen venner i skolen.

jeg føler mig meget alene

jeg har heller ingen at spille league med.

pls hjælp hvad skal jeg gøre

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej! Jeg er en pige på 14 som modsat dig er ELENDIG! Til at spille league😂 selvom jeg øver mig meget, det er et sygt fedt spil… ups det var et side spor
Mit råd anyways er hvorfor prøver du ikke en
klub? Det er en Nice måde at komme tættere på folk med samme interesse, hvis du er 13 år kunne du prøve at logge på ungdoms skolen🙂 og finde nogen der havde en “gameing klub” eller noget. du kunne også prøve en helt normal fritids klub, de har tit computer rum man kan spille i, måske finder du folk med samme intresse.
Uhh! Jeg har også en anden ide,
Hvis du nu tig en snak med dine forældre og fortalte dem hvad du gik og boksede med, fortæl dem du har svært ved det sociale og prøv så at forslå at købe nogle brætspil fx Catan, eller bordrolle spil (det også godt at spille på en klub!)

Håber jeg hjalp hilsen mig🙃

  • Pige på 14, Pige, 14 år

Hejsa
Mit råd er Køb nogle brætspil der minder lidt om league of legenes, de spil kan du 100% Google dig frem til, det ville være en genial måde at blive social på og
Præcis ligesom en af de andre kommentarer forslår jeg du melder dig ind i en fritids klub hvor du kan møde børn med samme interesse🙂
Held og Lykke💪

  • Pige på 14, Pige, 14 år

Hey makker,
Jeg plejede at spille UTROLIG MEGET COMPUTER (8 timer dagligt)
Men det ændrede sig da jeg begyndte at læse bøger og især motivationsbøger, “atomic habits” er en af de bedste og du kan finde den online, den lærer dig at ændre dine vaner lidt efter lidt og DET VIRKER nu sætter jeg mig mål og det går godt. Et råd fra den bog som har hjulpet mig meget er:

“Gør det du ikke har lyst til at gøre besværligt!” Det vil sige at du fx. Ligger din computer et sted (i skuffen hvor du ikke ser den), din mus et andet sted (på hylden hvor du ikke kan nå den) og din oplader et andet sted (bagerst i dit skab bag en masse rod). Det lyder underligt, men nå du så tænker: “jeg vil gerne spille nu”, så bliver du også nød til at tænke: “gider jeg virkelig bruge 30min på at finde min computer frem, ta’ en stige og hente min mus og så rode gennem mit skab for at finde min oplader????”
Du vil hurtigt finde ud af at du ikke orker at spille league.
HÅBER DET HJÆLPER! 👍

  • Anonym, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Er du gamer eller gambler? Få gode råd her

Der er rigtig mange børn og unge, der spiller online spil, gamer eller dyrker esport. Mange har det som en fritidsinteresse, hvor de hygger sig med deres kammerater eller online venner. Men hvis det bliver til en afhængighed, så er det et problem, du skal have hjælp til.

Hvis du gamer rigtig meget, kan det være, du har spørgsmål som: Hvordan kan jeg game mindre? Jeg føler mig ensom, hvordan får jeg venner i klassen? Jeg bliver udelukket, når jeg spiller, hvad skal jeg gøre?

Når man gamer støder man også på muligheden for at gamble. Men hvad er forskellen egentlig? Og hvad gør man, hvis man er blevet afhængig af at gamble?

Her kan du finde gode råd, du kan se film om, hvordan andre kom ud af deres afhængighed eller du kan prøve testen, og få en fornemmelse for om gamingen eller gamblingen fylder for meget i dit liv.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat