Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Til piger

Hej jeg er en pige på tretten og jeg er til piger.

 

Problemet ligger så i.. er det forkert?? Jeg har fået meget hate pågrund af min sexualitet og det pisser mig af.

 

Jeg har ikke sagt noget til mine forældre endnu. Nogen gode tips til hvordan jeg kan sige det?

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

At være til piger er ikke flovt. Der er intet du skal være flov over og dine “haters” er bare nogle fjolser. Dine forældre behøver ikke vide det, men det er jo din beslutning, og du skal tage den tid du skal bruge til at beslutte det. Ellers kan du bare sige det ligeud. Hvis det er nogle gode forældre så respekterer de det. Og det er bare sejt at du er sikker og står ved det. Håber det bliver løst SEJE TØS

  • Flora4950, 12 år

Hej, jeg er selv biseksuel og har også fået EKSTREMT meget hate på det. Det er ikke iorden, for det er helt okay at være til det samme køn som en selv. Altså mit råd til at fortælle det (har selv sagt det) er bare at sige til en af dine forældre, ellrr begge, at i lige skal tale sammen. Du siger at du har følt at du ikke kun er til drenge, eller faktisk slet ikke til drenge.. Til sidst kan du spørge hvad de tænker omkring det. Ps. Jeg synes det er mega sejt af dig at du vil sige det.

  • Line926i, 13 år

Hej med dig:)
Vi er to piger, og vi syntes abselout ikke der er noget galt i at være lesbisk!
Hvis du syntes det er svært, syntes vi personligt at du skal fortælle dine forældre om det, og evt fortælle dem at du har fået meget hate omkring det.
Du skal i hvertfald ikke ændre på dig dig selv.
Mvh cykelfirmaet

  • Cykelfirmaet, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat