Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan skal jeg fortælle det?

Hej BørneTelefonen

 

Jeg er en pige på fjorten som er vokset op med to homoseksuelle fædre. Det har altid været naturligt for mig, og hele min barndom har jeg ikke vidst at der var noget galt i det.

Selvfølgelig vidste jeg jo godt at min familie var anderledes men jeg troede ikke andre ville have et problem med det.

 

Men vi flyttede for et år siden og derfor skulle jeg skifte skole, men de er begyndt at kalde mig navne og drille med at jeg har to fædre og jeg ved ikke om jeg skal fortælle mine forældre det, for jeg vil jo ikke såre dem.

Det er virkelig hårdt når de siger grimme ting om mine forældre og hvis jeg snakker med en lærer om det vil de gå til mine fædre.

 

Jeg ved bare ikke om jeg skal fortælle dem det selvom det måske vil gøre dem kede af det eller om jeg skal holde ud.

 

Hilsen den forvirrede pige.

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige på fjorten.
Der er intet galt i det. Syntes personligt at du skal gå direkte til dine forældre. Dine forældre vil dig bare det bedste, og hvis du viser tryghed og ærlighed til dine forældre vil de helt klart bakke dig op, fordi de vil jo bare dig det bedste 🙂
Held og lykke!

  • Cookie, 13 år

Hej.

Jeg synes det ville være en meget god ide, at fortælle din lærer det! Måske start med at fortælle dine fædre det og derefter din lærer.
Og næste gang de gør det sig dem imod! Vær ikke bange for dem, de er jo også mennesker! Også kan det være de kan se det forkerte. Men hvis det ikke virker så bliv ved og ved og ved. Lad dem se at du ikke er en man skal sige grimme ting med eller gøre grin med, bare gør det på den mest venlige måde så du ikke får problemer. bare vær sød!
Og bare bliv ved!

De smukkeste hilsner fra mig! <3 <3

  • Anonymous, 15 år

Hej dig.
Jeg synes bestemt ikke at der er noget galt med dine forældre. Jeg synes det sejt at du har skrevet ind til brevkassen.
Jeg synes klart at du skal fortælle dine forældre det. Måske bliver de triste men de ved også godt at det er en realitet. Måske ved de det allerede. Dine forældre er der for at du skal fortælle dem hvad der går der på så de kan hjælpe dig. Du skal også overbevise din lære om at det her skal der sættes en stopper for! NU!
Husk at uanset hvad så er dine forældre og du en af de sejeste mennesker i hele verden.

  • Biseksuel, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat