Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Det svært at værre mig pt!!!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes bare du skal gå hen og blive venner med alle fra din klasse og gå hen og spørg om de vil være sammen i frikvartererne. For det jeg har lært er at man ikke skal være ensom når man kan være sammen med andre

  • Kattepigen12, Pige, 12 år

Hej pige på 13.

Da jeg var omkring de 13 år, havde jeg det på samme måde. Jeg vidste ikke helt hvem jeg skulle snakke med – også selvom jeg altid har været en glad pige, er det stadig svært!
Så måske du skulle prøve, at snakke med den nye pige igen og på den måde få jeres venskab til at blive endnu stærkere. Du kan også prøve, at snakke med de andre der går i din klasse, og måske lave aftaler efter skole med dem.

Jeg forstår godt, at du er træt af, at de forældre ikke kan sammen, men det er vigtigt at du ikke tænker at det er din skyld. Måske du skulle prøve, at snakke med din mor eller far om det, at det går dig på, at de ikke kan sammen? Nogengange kan de være rigtig svært for dine forældre at vide hvad du tænker og hvordan du har det.

Jeg ønsker dig det bedste i fremtiden <3

  • Anonym, Pige, 16 år

Hej du måske trænger din veninde bare til en pause så nu har du også bare tid til at få flere venner prøv at lege med andre så kommer hun nok hen til dig igen. plus at har fået en masse nye venner at være sammen med.

  • Mig, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat