Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Emo ingen venner

Jeg er en emo men folk mobber mig med det

og kalder mig emo hele tiden

bare fordi jeg går med sort tøj og sort læbestift

og folk mobber mig på tiktok 🙁

Pansexuel, 11 år
Svar fra andre

Børn

Ignorere dem bare, selvom det er pisse svært!
Og du kan finde venner/veninder som går I nogle andre klasser eller som har det som dig😊 og så kan du gå til en sport eller hobby , hvor du kan få en ven/veninde eller flere. Håber virkelig det hjælper💛

  • Hjælperen, 10 år

Folk skal altid have et eller andet at brokke sig over, du har bare fundet din idencitet og hvordan du gerne vil se ud og være, det kan være hårdt men mit råd er bare at børste det væk, for det er kun noget de brokker sig over fordi de enten keder sig eller ikke har andet at brokke sig over

  • Signe, Pige, 22 år

Bare ignorer dem. jeg bliver også kaldt emo. bare fordi der var en Snapchat video hvor der stod at vis man kender alle de ti sange så er man emo og jeg kender dem alle så ja ikke tag jeg af dem

  • Anonym, Pige, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat