Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Efterskole

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

nu er jeg ikke den største idræts entusiast men min store bror gik på en idræts efterskole hvor de både skulle lave gymnastik opvisninger og danse , min store bror var næsten ved at græde da han fandt ud af det , han var meget stille og gik der enlig kun fordi de havde en god fodbold linje , men da det kom til de dage hvor de skulle øve sig og sådan fandt han ud af at han slet ikke var den eneste der ikke var virkelig gode til gymnastik og lærerene var virkelig søde ,og det bliver over hovedet ikke den første gang nogen har været nervøse over sådan noget som at optøede med noget man ikke er verdensmester i , og det vide efterskole lærerne godt : ) ,

jeg har også selv været i den der situation men bare med musik , jeg skal nemlig på musik efterskole og jeg var lidt Bange for at jeg ikke var god nok til mit instrument , men selfølgelig er jeg ikke den eneste på efterskolen der har svært ved nogen

undskyld det blev lidt langet

  • :), Pige, 15 år

Hejsa 🙂
Jeg går lige nu på en sportsefterskole, hvor jeg spiller håndbold. Her skal jeg også lave gymnastikopvisning med skolen.
Du skal bare vide, at du IKKE er den eneste, der aldrig har prøvet det før eller synes, at det kan være grænseoverskridende. Men at gå på efterskole skal nogle gang evige lidt grænseoverskridende, og det styrker bare fællesskabet, at alle gør set sammen. Også selvom man er “dårlig”

Gymnastikken skal ikke skræmme dig fra at gå på efterskole! For du får det fedeste år ligemeget hvad

  • AM, Pige, 16 år

Nu ved jeg ikke hvilken slags sport du går til eller vil have på efterskole, men prøv at kigge på Efterskolerne.dk, det hjalp mig meget, vil også sige at du burde nok finde ud af præcis hvad du vil have, og så søge(på efterskoler.dk) på det linjefag du vil have fx. Fodbold, håndbold, svømning, klatring, ridning, kajakpolo, hvad du nu vil.
Og husk at du skal ikke vælge en sports efterskole fordi du kan lide dets label, der er så meget man skal overvejer i forhold til efterskole, snak med en forældre.
(Falsk info om mig nedenunder)

  • Bob, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Efterskole Hvordan får man nye venner?

Skal du snart starte på efterskole? Eller går du måske allerede på en?

Efterskole kan være en helt særlig oplevelse, hvor man får nye venner og særlige oplevelser. Det kan også være, at man oplever nye slags udfordringer.

Overvejer du efterskole, har du måske tanker som: Er efterskole det rigtige for mig? Hvordan betaler man for efterskole?  Hvordan får man venner? Hvad gør man ved hjemve? Eller skal jeg slå op med min kæreste, fordi jeg starter på efterskole?

Få gode råd og vejledning til efterskole inde på vores temaside her.

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat