Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Hjælp andre med at hjælpe sin ven

Få råd

Del dine oplevelser og gode råd

Har du oplevet at din ven, har haft det svært? Eller har du selv fået hjælp fra en ven engang, hvor du var ked af det. Her kan du skrive et råd eller dele din gode oplevelse.

Pige, 12 år

Jeg var engang rigtigt ked af det, fordi mine forældre skulle skilles. Jeg kunne ikke lide at snakke om det. Men så kom min veninde og spurgte, om jeg var OK. Det var mega rart!

Del råd

Har du en god oplevelse eller et godt råd

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat